Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3523 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,484%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs lager, olieprijs stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 13100 dollar betaald, of ruim een half procent minder als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 104 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3523 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,484%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs lager, olieprijs stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 13100 dollar betaald, of ruim een half procent minder als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 104 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.