Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3523 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,538%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs weer hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1300 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 101,50 dollar betaald of bijna anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3523 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,538%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs weer hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1300 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 101,50 dollar betaald of bijna anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.