Euro houdt nog steeds stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de koers van de euro opnieuw een klein stapje vooruit zetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3620 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,56%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs flink lager, olieprijs min of meer stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1308 dollar betaald, of ruim 2%minder als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 101 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt nog steeds stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de koers van de euro opnieuw een klein stapje vooruit zetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3620 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,56%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs flink lager, olieprijs min of meer stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1308 dollar betaald, of ruim 2%minder als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 101 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.