Euro stoot niet door boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten hield de koers van de euro min of meer stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3678 dollar betaald, of bijna een kwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,563%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs flink hoger, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1327 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 105,50 dollar betaald of fracties procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot niet door boven 1,37 dollar Op de valutamarkten hield de koers van de euro min of meer stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3678 dollar betaald, of bijna een kwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,563%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs flink hoger, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1327 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 105,50 dollar betaald of fracties procent minder dan de slotkoers van maandagavond.