Euro stoot verder door boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3636 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,599%, of zowat een procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs trekt lichtjes aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 106,25 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stoot verder door boven 1,36 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3636 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,599%, of zowat een procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs stabiel, olieprijs trekt lichtjes aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 106,25 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.