Euro valt verder terug onder 1,37 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3655 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,555%, of bijna driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs iets hoger, olieprijs iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1294 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 104 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt verder terug onder 1,37 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3655 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,555%, of bijna driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs iets hoger, olieprijs iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1294 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 104 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.