Euro opnieuw onder 1,37 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3687 dollar betaald, of bijna een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,537%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs flink duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1291 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 104 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro opnieuw onder 1,37 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3687 dollar betaald, of bijna een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,537%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer lager, olieprijs flink duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1291 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 104 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.