Euro opnieuw boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3708 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,536%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs iets hoger, olieprijs eveneens duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1297 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro opnieuw boven 1,37 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3708 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,536%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs iets hoger, olieprijs eveneens duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1297 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.