Euro houdt nipt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3757 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,656%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer wat sterker, olieprijs eveneens wat hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt nipt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3757 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,656%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer wat sterker, olieprijs eveneens wat hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.