Euro houdt stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3819 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,639%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs hoger, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1325 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 103,50 dollar betaald of een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3819 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,639%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs hoger, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1325 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 103,50 dollar betaald of een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.