Euro staat niet door boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3795 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,681%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer wat hoger, olieprijs schiet de lucht in

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of ruim een driekwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds fors duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 102,50 dollar betaald of ruim 2% meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro staat niet door boven 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3795 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,681%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer wat hoger, olieprijs schiet de lucht in Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of ruim een driekwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds fors duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 102,50 dollar betaald of ruim 2% meer dan de slotkoers van maandagavond.