Euro houdt stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3826 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,735%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs vrijwel stabiel, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1313 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3826 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,735%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs vrijwel stabiel, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1313 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.