Euro houdt stand boven 1,39 dollar

Op de valutamarkten mocht de euro weer een bankje vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3922 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,699%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs lager, olieprijs moet eveneens plooien

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1367 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of zowat een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,39 dollar Op de valutamarkten mocht de euro weer een bankje vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3922 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,699%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs lager, olieprijs moet eveneens plooien Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1367 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of zowat een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.