Euro houdt stand boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3719 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,754%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs min of meer stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1323 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,75 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,37 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3719 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,754%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs min of meer stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1323 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,75 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.