Euro stijgt fors boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3696 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,746%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs min of meer stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1318 dollar betaald, of zowat anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stijgt fors boven 1,36 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3696 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,746%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs min of meer stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1318 dollar betaald, of zowat anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.