Euro houdt stand boven 1,355 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3508 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,624%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud weer goedkoper, olieprijs opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,355 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3508 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,624%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud weer goedkoper, olieprijs opnieuw hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.