Euro houdt stand boven 1,365 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3669 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,746%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud weer goedkoper, olieprijs flink hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1255 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,25 dollar betaald of ruim twee procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,365 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3669 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,746%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud weer goedkoper, olieprijs flink hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1255 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,25 dollar betaald of ruim twee procent meer dan de slotkoers van maandagavond.