Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3605 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,884%, of zowat een half procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud iets goedkoper, olieprijs flink hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets meer dan 1240 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 95 dollar betaald of ruim twee procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3605 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,884%, of zowat een half procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud iets goedkoper, olieprijs flink hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets meer dan 1240 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 95 dollar betaald of ruim twee procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.