Euro houdt stand boven 1,3675 dollar

Op de valutamarkten bleef de koers van de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3678 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,869%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud iets goedkoper, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1245 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92,50 dollar betaald of driekwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,3675 dollar Op de valutamarkten bleef de koers van de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3678 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,869%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud iets goedkoper, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1245 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92,50 dollar betaald of driekwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.