Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat druk te verwerken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3615 dollar betaald, of minder dan een kwart van een procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,937%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud iets goedkoper, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets meer dan 1130 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat druk te verwerken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3615 dollar betaald, of minder dan een kwart van een procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,937%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud iets goedkoper, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets meer dan 1130 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd daarentegen wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.