Euro houdt stand boven 1,3650 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3675 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,870%, of anderhalf procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud iets duurder, olieprijs min of meer stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets meer dan 1200 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99 dollar betaald of fractioneel meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,3650 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3675 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,870%, of anderhalf procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud iets duurder, olieprijs min of meer stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets meer dan 1200 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99 dollar betaald of fractioneel meer dan de slotkoers van donderdagavond.