Euro stoot opnieuw door boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer ruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3763 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,88%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud opnieuw duurder, olieprijs krabbelt weer recht

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stoot opnieuw door boven 1,375 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer ruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3763 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,88%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud opnieuw duurder, olieprijs krabbelt weer recht Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.