Euro tikt weer aan bij 1,35 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3498 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,708%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud iets duurder, olieprijs maakt slippertje

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro tikt weer aan bij 1,35 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3498 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,708%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goud iets duurder, olieprijs maakt slippertje Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.