Euro houdt stand boven 1,345 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3462 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,70%, of ruim driekwart procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud weer duurder, olieprijs maakt slippertje

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of bijna een anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,345 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3462 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,70%, of ruim driekwart procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goud weer duurder, olieprijs maakt slippertje Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of bijna een anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.