Euro valt weer terug onder 1,35 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro door het plafond, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3487 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,64%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer lager, olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1325 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt weer terug onder 1,35 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro door het plafond, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3487 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,64%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer lager, olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1325 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.