Euro weer in het rood

Op de valutamarkten dook de euro opnieuw in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3175 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,85%, of ruim 3,50% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs hoger, olie maakt eveneens goede beurt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1415 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 108,50 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro weer in het rood Op de valutamarkten dook de euro opnieuw in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3175 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,85%, of ruim 3,50% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs hoger, olie maakt eveneens goede beurt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1415 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 108,50 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.