Euro weer hoger

Op de valutamarkten ging de euro weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3281 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,60%, of ruim 4,50% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud iets duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1315 dollar betaald, of bijna enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro weer hoger Op de valutamarkten ging de euro weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3281 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,60%, of ruim 4,50% minder dan het slotniveau van donderdag. Goud iets duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1315 dollar betaald, of bijna enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.