Euro zet opmars verder

Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3287 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,607%, of driekwart van een procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud duurder, olieprijs iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1335 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds licht duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 107 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro zet opmars verder Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3287 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,607%, of driekwart van een procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goud duurder, olieprijs iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1335 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds licht duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 107 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.