Euro krijgt klappen

Op de valutamarkten ging de euro weer eens hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2783 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,63%, of exact een half procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1250 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 104 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro krijgt klappen Op de valutamarkten ging de euro weer eens hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2783 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,63%, of exact een half procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1250 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 104 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.