Euro stoot door boven 1,3050 dollar

Op de valutamarkten ging de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3063 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,49%, of ruim zowat een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of ruim 25 meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96 dollar betaald of ruim één procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stoot door boven 1,3050 dollar Op de valutamarkten ging de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3063 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,49%, of ruim zowat een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of ruim 25 meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96 dollar betaald of ruim één procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.