Euro valt terug onder 1,31 dollar

Op de valutamarkten ging de euro nogmaals lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3095 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,589%, of ruim een andehalf procent meer het slotniveau van maandag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1275 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug onder 1,31 dollar Op de valutamarkten ging de euro nogmaals lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3095 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,589%, of ruim een andehalf procent meer het slotniveau van maandag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1275 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.