Euro houdt stand boven 1,32 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3218 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,161%, of ruim 4% meer het slotniveau van donderdag.

Goud fors goedkoper, olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1380 dollar betaald, of ruim 30 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96 dollar betaald of zowat anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,32 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3218 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,161%, of ruim 4% meer het slotniveau van donderdag. Goud fors goedkoper, olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1380 dollar betaald, of ruim 30 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96 dollar betaald of zowat anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.