Euro klampt aan boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3005 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,70%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud iets goedkoper, olie weer wat duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1415 dollar betaald, of ruim 55 dollar minder als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 89,50 dollar betaald of een halve procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro klampt aan boven 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3005 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,70%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud iets goedkoper, olie weer wat duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1415 dollar betaald, of ruim 55 dollar minder als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 89,50 dollar betaald of een halve procent meer dan de slotkoers van maandagavond.