Euro laat beperkt herstel optekenen

Op de valutamarkten kon de euro zich maar deels herpakken van de bolwassing van gisteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2818 dollar betaald, of ongeveer evenveel een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,852%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud goedkoper, olie weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1595 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro laat beperkt herstel optekenen Op de valutamarkten kon de euro zich maar deels herpakken van de bolwassing van gisteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2818 dollar betaald, of ongeveer evenveel een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,852%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goud goedkoper, olie weer iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1595 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.