Euro valt terug richting 1,3350 dollar

Op de valutamarkten hervatte de euro zijn opmars, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3578 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,95, of iets meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud en olie iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1670 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds fractioneel goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of fracties van procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug richting 1,3350 dollar Op de valutamarkten hervatte de euro zijn opmars, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3578 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,95, of iets meer dan het slotniveau van donderdag. Goud en olie iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1670 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds fractioneel goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of fracties van procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.