Euro stoot verder door boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten stootte de euro verder door, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3463 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,91%, of vier procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1658 dollar betaald, of zowat 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot verder door boven 1,34 dollar Op de valutamarkten stootte de euro verder door, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3463 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,91%, of vier procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1658 dollar betaald, of zowat 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.