De beleggers hielden het poeder meestal droog in afwachting van de cijfers van Apple die morgenavond worden bekendgemaakt.

Euro houdt stand boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3319 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,84%, of zowat een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie weer wat duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1691 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

De beleggers hielden het poeder meestal droog in afwachting van de cijfers van Apple die morgenavond worden bekendgemaakt. Euro houdt stand boven 1,33 dollar Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3319 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,84%, of zowat een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie weer wat duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1691 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.