Euro stoot door boven 1,32 dollar

Op de valutamarkten kwam de euro vandaag bijzonder sterk voor de dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3263 dollar betaald, of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,89%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud weer duurder, olieprijs volgt het goede voorbeeld

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1675 dollar betaald, of bijna 20 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door boven 1,32 dollar Op de valutamarkten kwam de euro vandaag bijzonder sterk voor de dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3263 dollar betaald, of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,89%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud weer duurder, olieprijs volgt het goede voorbeeld Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1675 dollar betaald, of bijna 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.