Tegenover elke twee stijgers stonden drie dalers, hetgeen aangeeft dat het sentiment op de Amerikaanse beurzen toch afwachtend blijft. De beleggers beseffen maar al te goed dat de problemen die deze week de handel beheersten nog niet zijn verdwenen.

Het onderliggend sentiment blijft dan ook kwetsbaar en het minste slechte nieuws volstaat om de koersen opnieuw naar omlaag te sturen.

Toch merkten vanavond verschillende analisten op dat het sentiment op de Amerikaanse beurzen opvallend stevig blijft, rekening gehouden met de portie slecht nieuws die deze week verteerd moest worden.

Tegenover elke twee stijgers stonden drie dalers, hetgeen aangeeft dat het sentiment op de Amerikaanse beurzen toch afwachtend blijft. De beleggers beseffen maar al te goed dat de problemen die deze week de handel beheersten nog niet zijn verdwenen. Het onderliggend sentiment blijft dan ook kwetsbaar en het minste slechte nieuws volstaat om de koersen opnieuw naar omlaag te sturen. Toch merkten vanavond verschillende analisten op dat het sentiment op de Amerikaanse beurzen opvallend stevig blijft, rekening gehouden met de portie slecht nieuws die deze week verteerd moest worden.