Wells Fargo & Co maakte bekend dat de bank $25 mrd aan ontvangen staatssteun heeft terugbetaald aan het Treasury Department. De steun werd ontvangen onder het Troubled Asset Relief Program.

Wells Fargo koopt de preferente aandelen van de serie D terug die in het kader van TARP in oktober van vorig jaar jaar aan de Amerikaanse staat waren verkocht. In totaal werd op deze aandelen $1,44 mrd aan dividenden betaald.

De terugbetaling werd mogelijk gemaakt door de emissie de bank uitvoerde en waarmee $12,25 mrd werd opgehaald. De bank verkocht bijna 500 miljoen gewone aandelen aan een prijs van $25 per stuk.

Wells Fargo & Co maakte bekend dat de bank $25 mrd aan ontvangen staatssteun heeft terugbetaald aan het Treasury Department. De steun werd ontvangen onder het Troubled Asset Relief Program. Wells Fargo koopt de preferente aandelen van de serie D terug die in het kader van TARP in oktober van vorig jaar jaar aan de Amerikaanse staat waren verkocht. In totaal werd op deze aandelen $1,44 mrd aan dividenden betaald. De terugbetaling werd mogelijk gemaakt door de emissie de bank uitvoerde en waarmee $12,25 mrd werd opgehaald. De bank verkocht bijna 500 miljoen gewone aandelen aan een prijs van $25 per stuk.