Euro houdt stand boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3733 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,75%, of ruim een half procent procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs doet er nog een schepje bovenop

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1337 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,65 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,37 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3733 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,75%, of ruim een half procent procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs doet er nog een schepje bovenop Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1337 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,65 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.