Euro weer voorbij onder kaap van 1,34 dollar

Op de valutamarkten kon de koers van de euro niet standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3387 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,415%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs trekt weer wat aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 98,50 dollar betaald of zowat driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer voorbij onder kaap van 1,34 dollar Op de valutamarkten kon de koers van de euro niet standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3387 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,415%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs iets lager, olieprijs trekt weer wat aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 98,50 dollar betaald of zowat driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.