Intel maakte op zijn beurt beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. De grootste chipproducent in de wereld rapporteerde een omzet van $10,80 mrd, of 34% meer dan het niveau van vorig jaar.

De consensusverwachting bij de analisten lag slechts op een omzet van $10,35 mrd. Per aandeel werd 51 dollarcent verdiend en dat was 8 dollarcent meer dan waar de markt op had gerekend.

Intel verhoogde ook de omzetprognose voor het derde kwartaal. Er wordt nu gerekend op een omzet van $11,6 mrd, waar de analisten op maar $10,9 mrd rekenen.

Intel maakte op zijn beurt beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. De grootste chipproducent in de wereld rapporteerde een omzet van $10,80 mrd, of 34% meer dan het niveau van vorig jaar. De consensusverwachting bij de analisten lag slechts op een omzet van $10,35 mrd. Per aandeel werd 51 dollarcent verdiend en dat was 8 dollarcent meer dan waar de markt op had gerekend. Intel verhoogde ook de omzetprognose voor het derde kwartaal. Er wordt nu gerekend op een omzet van $11,6 mrd, waar de analisten op maar $10,9 mrd rekenen.