Euro valt verder terug onder 1,37 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3632 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,518%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs fors lager, olieprijs houdt beter stand

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1265 dollar betaald, of ruim 2% minder dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 104 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro valt verder terug onder 1,37 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3632 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,518%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs fors lager, olieprijs houdt beter stand Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1265 dollar betaald, of ruim 2% minder dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 104 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.