Euro houdt stand boven 1,3250 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3267 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,96%, of 2% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs krijgt klappen, ook olie flink goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1365 dollar betaald, of ruim 20 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107,50 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,3250 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3267 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,96%, of 2% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs krijgt klappen, ook olie flink goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1365 dollar betaald, of ruim 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107,50 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.