Euro klimt opnieuw boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro weer een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3007 dollar betaald, of een half procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,652%, of ruim een kwart procent dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs zwak, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1710 dollar betaald, of enkele dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 85,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro klimt opnieuw boven 1,30 dollar Op de valutamarkten maakte de euro weer een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3007 dollar betaald, of een half procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,652%, of ruim een kwart procent dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs zwak, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1710 dollar betaald, of enkele dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 85,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.