Op de Chinese beurs is de nervositeit toegenomen. Sommige beleggers vrezen dat de koersen te hoog zijn opgelopen en dat een correctie onvermijdelijk wordt. De Nikkei boekte niettemin nog steeds een winst van 80,14 punten of 0,80%.

Bij het slot van de handel stond de index op 10.597,33, wat het hoogste slot was sinds 5 oktober. De bredere Topix kon een winst van een half procent vasthouden.

Trend Micro profiteerde van een upgrading door Nomura Securities, Hitachi Construction Machinery van een koopadvies gegeven door Mitsubishi UFJ Securities.

Op de Chinese beurs is de nervositeit toegenomen. Sommige beleggers vrezen dat de koersen te hoog zijn opgelopen en dat een correctie onvermijdelijk wordt. De Nikkei boekte niettemin nog steeds een winst van 80,14 punten of 0,80%.Bij het slot van de handel stond de index op 10.597,33, wat het hoogste slot was sinds 5 oktober. De bredere Topix kon een winst van een half procent vasthouden. Trend Micro profiteerde van een upgrading door Nomura Securities, Hitachi Construction Machinery van een koopadvies gegeven door Mitsubishi UFJ Securities.