Hierbij dient wel opgemerkt dat de verhandelde volumes vandaag opnieuw dun blijven. Dat zal ongetwijfeld morgen ook het geval zijn. In het beste geval mag vanaf medio volgende week opnieuw 'business as usual' worden verwacht. Eerst moet de nieuwjaarsperiode voorbij zijn.

Op de valutamarkten liep de euro aanvankelijk hard van stapel, maar inmiddels werd er beperkte schaal aan winstnemen gedacht. In de loop van de dag werd in de buurt van 1,33 dollar een piek opgetekend, maar inmiddels is de euro teruggevallen richting 1,32 dollar.

Hierbij dient wel opgemerkt dat de verhandelde volumes vandaag opnieuw dun blijven. Dat zal ongetwijfeld morgen ook het geval zijn. In het beste geval mag vanaf medio volgende week opnieuw 'business as usual' worden verwacht. Eerst moet de nieuwjaarsperiode voorbij zijn. Op de valutamarkten liep de euro aanvankelijk hard van stapel, maar inmiddels werd er beperkte schaal aan winstnemen gedacht. In de loop van de dag werd in de buurt van 1,33 dollar een piek opgetekend, maar inmiddels is de euro teruggevallen richting 1,32 dollar.