Belgacom heeft vandaag met succes een niet achtergestelde obligatielening uitgegeven voor een bedrag van 600 miljoen euro met vervaldag in april 2024.

De kredietmarge van deze transactie kwam uit op 62 basispunten boven het mid-swap tarief van 10 jaar (of slechts 25,5 basispunten boven de Belgische staatsobligaties), wat resulteert in een coupon van 2,375%.

De uitgifte werd zeer goed onthaald met een initieel orderboek van meer dan 2,3 miljard euro. De emissie werd geplaatst bij meer dan 140 Europese institutionele investeerders. De koers van Belgacom sloot vandaag in reactie op het bericht bijna 1% hoger.

Belgacom heeft vandaag met succes een niet achtergestelde obligatielening uitgegeven voor een bedrag van 600 miljoen euro met vervaldag in april 2024. De kredietmarge van deze transactie kwam uit op 62 basispunten boven het mid-swap tarief van 10 jaar (of slechts 25,5 basispunten boven de Belgische staatsobligaties), wat resulteert in een coupon van 2,375%. De uitgifte werd zeer goed onthaald met een initieel orderboek van meer dan 2,3 miljard euro. De emissie werd geplaatst bij meer dan 140 Europese institutionele investeerders. De koers van Belgacom sloot vandaag in reactie op het bericht bijna 1% hoger.