Op de Brusselse beurs maakt op de eerste plaats D'Ieteren een goede beurt, op de voet gevolgd door KBC en UCB. Ook ThromboGenics mag tot het kamp van de winnaars gerekend worden. Echt opvallende dalers zijn er niet, wel moet Umicore met de cijfers op komst wat terrein prijsgeven.

Op basis van de index van de inkoopmanagers vertoeft de eurozone niet langer in een recessie. De Europese economie kan in de komende maanden echter op heel wat tegenwind stuiten, waardoor we uiteindelijk in een stagnatie-scenario kunnen belanden.

Op de Brusselse beurs maakt op de eerste plaats D'Ieteren een goede beurt, op de voet gevolgd door KBC en UCB. Ook ThromboGenics mag tot het kamp van de winnaars gerekend worden. Echt opvallende dalers zijn er niet, wel moet Umicore met de cijfers op komst wat terrein prijsgeven. Op basis van de index van de inkoopmanagers vertoeft de eurozone niet langer in een recessie. De Europese economie kan in de komende maanden echter op heel wat tegenwind stuiten, waardoor we uiteindelijk in een stagnatie-scenario kunnen belanden.